Partikularrak

VISA HIT E.LECLERC

Abantaila ugari E.Leclerc markako elikagaietan eta etxetresna elektrikoetan, eta beste gauza asko

Zuretzat pentsatutako abantailak

Zenbat eta jende gehiagok erabili, orduan eta gehiago aurreztuko duzu

E.Leclerc-etik1 kanpo erosten duzun guztiaren % 1,5 metatuko duzu bazkide txartelean

Kudea ezazu erosotasunez

CaixaBank Payments & Consumer aplikazioaren bidez; deskarga ezazu App Store-n edo Google Play-n. Edo, bestela, joan gehien gustatzen zaizun E.Leclerc hipermerkatura.

Nonahi, noiznahi

E.Leclerc hipermerkatuetan eta VISA onartzen duen munduko beste edozein saltoki fisiko edo elektronikotan erabil dezakezu.

 

Eta gainera...

 

visa hit e.leclerc

La targeta Visa HIT per a E.Leclerc l'emet CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., S.A.U. i està subjecta a la seva autorització. 1. Exemple per a una compra amb modalitat de pagament ajornat de 250 €. Termini: 6 mesos. TIN 19,80%. TAE 21,70%. Cinc quotes de 44,11 €. Última quota: 44,08 €. Import total degut: 264,63 €. Oferta vàlida fins al 31/12/2019. 2. Informació subjecta a les condicions de la pòlissa. En cas de subscripció de l'operació de l'assegurança, la farà CaixaBank Payments & Consumer, que fa d'intermediari en la contractació de l'assegurança com a operador de banca i assegurances vinculat de VidaCaixa, S.A., de SegurCaixa Adeslas, S.A. i Metlife Europe, D.A.C. i està inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció d'Assegurances i Fons de Pensions amb el número OV0077, com es pot comprovar davant d'aquest, amb domicili al Paseo de la Castellana, 44, Madrid (DP 28046), telèfon 91 339 70 00, www.dgsfp.mineco.es. CaixaBank Payments & Consumer té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa d'una capacitat financera d'acord amb els requisits legals. L'assegurança és opcional i la prima mensual resulta d'aplicar un percentatge del 0,60% sobre el saldo disposat en la targeta.

Deskargatu aplikazioa